Pluryal Akademiet

Ønsker du å jobbe med kosmetiske- og estetiske behandlinger? Har du en drøm om å jobbe i klinikk som kosmetisk sykepleier eller lege? Da kan Pluryal Akademiet være noe for deg.

Vårt mål er å heve standarden for estetiske- og kosmetiske behandlinger i Norge. Våre kursholdere er svært kompetente, og har utført mange tusen behandlinger.

Pluryal Akademiet har grunnkurs, avanserte- og ekspertbehandlinger. Akademiet bygger på Pluryals produktportefølje. Vi kan derfor gi deg teoretisk og praktisk erfaring om alle fillerbehandlinger, i tillegg til behandlinger med mesoterapi, biostimulatorer, skinboostere og biofillere. For at du som behandler skal få best mulig kompetanse på behandling av aldring har vi også grunnleggende og avanserte botoxkurs. 

På kursene vil du lære om ansiktsanatomi, skjønnhetspunkter, feminisering, maskulinisering, injeksjonsteknikker og håndtering av komplikasjoner som blokader, infeksjoner, allergiske reaksjoner mm. 

Kursene gir deg som behandler den nødvendige teoretiske og praktiske kunnskapen til å utføre injeksjonsbehandlinger på en trygg og profesjonell måte. Akademiet er i hovedsak kun åpent for sykepleiere, tannleger og leger. Alle kursene tar utgangspunkt i en teoretisk og en praktisk del. 

Etter endt kurs får du diplom på at du er sertifisert, og har den nødvendige kunnskapen til å utføre behandlinger på egne pasienter. Alle kursene avholdes i Oslo dersom ikke annet er meddelt. 

All påmelding er bindende.

Våre kursholdere

Sol Elise Windhaug

Sol Elise Windhaug

Sol Elise har vært sertifisert kursholder for Pluryal Academy siden 2019, og arbeidet som kosmetisk dermatologisk sykepleier siden 2014. Hun har videreutdanning innen kosmetiske og dermatologiske behandlinger fra Allergan Medical Institue, Skintech Norge, Alma International, Ibsa Nordic, Teoxane Academy, Beauty Technology, SBS-Medical i Frankrike, Injectability Institute i USA og Pluryal Academy i Luxembourg. Sol Elise har behandlet utført nærmere 30 000 behandlinger.