Om Pluryal Norge

Pluryal Norge er et kursakademi og distribusjonsforetak i Norge.

Vårt kursakademi er tilgjengelig for sykepleiere, leger og tannleger. Vår ambisjon er å bidra til å heve standarden for estetiske behandlinger i Norge, og gleder oss til å samarbeide med klinikker, leger, tannleger og sykepleiere for å gjøre det til en realitet.
Pluryal produseres av MD Skin Sollutions i Luxembourg, og finnes i mer enn 70 land globalt og på alle 5 kontinenter. Det er globalt utført mer enn 13 000 000 behandlinger med Pluryals produkter, så du kan være trygg på at produktene har høy kvalitet.

Produktene er anerkjent over hele verden for deres effektivitet og sikkerhet, og våre KOLs består av kirurger, dermatologer og kosmetiske sykepleiere med betydelig kompetanse. Vi er derfor stolte av å ha enerett på distribusjon av Pluryal i Norge.

Som distribusjonsforetak er vi forpliktet til å tilbyr produkter til konkurransedyktige priser, og sørge for at våre samarbeidspartnere får svar på spørsmål de måtte lure på.
En kjemiker i laboratoriumet som mikser kjemikaler.
Pluryals kjerneverdi er «Your Most Beautiful Age is Now”. Ved å fremme individuelle og naturlige standarder av skjønnhet som forbedrer ens utseende samtidig som det bevarer identiteten. Vårt mål er at enhver person skal følge seg selvsikker og vakker i alle aldre. Vi omfavner «ProAging»-revolusjonen gjennom produktporteføljen vår.
Produktene produseres med de høyeste sikkerhetsstandarder i et fullverdig kvalitetssystem. Alle MD Skin Sollutions har ISO 22716, 13485, 14001 og 14024 ISO sertisering.
Kontaktperson for Pluryal Norge er Lars-Henrik Windhaug.

Windhaug kan nås på 932 56 802, eller post@pluryal.no.
Profilbilde av Lars Henrik Windhaug